Elke cliƫnt is voor ons uniek!

Contact

Peters Psychotherapie
Weezenhof 61-32
6536 AL Nijmegen

Telefoon: 024 3446211
e-mail: info@pptherapie.nl


Wanneer u zich wilt aanmelden voor een behandeling en/of wanneer u vragen heeft kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Wij zijn in ieder geval bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 08:30 uur tot 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u altijd een boodschap achterlaten op ons antwoordapparaat, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Indien u dringend een hulpverlener dient te spreken, omdat u zich in crisis bevindt en u kunt, buiten genoemde tijden, geen mondeling contact met ons krijgen, dan dient u met uw huisarts of huisartsenpost contact op te nemen. Dit geldt in ieder geval, tenzij anders met uw behandelaar is afgesproken, voor de avonden, nachten en het weekend.

U kunt zowel met als zonder verwijskaart van uw huisarts bij ons terecht voor een behandeling.

Wachttijden

Onze wachttijd bedraagt momenteel:

Intake BGGZ: 0 - 4 weken. De behandeling start aansluitend.

Intake SGGZ: 4 - 5 maanden. De behandeling start aansluitend.

Wij hanteren geen wachttijd tussen Intake en Behandeling; de behandeling begint bij ons aansluitend aan de intake. Wij hebben namelijk ervaren dat cliënten juist deze wachttijd tussen intake en behandeling heel vervelend vinden. Dit betekent dat u in drukke tijden soms wat langer op de wachtlijst staat voor een intake, maar dat de behandeling daarna vloeiend door kan lopen.

Voor CZ, Menzis en VGZ Specialistische zorg (SGGZ) kunnen wij helaas geen cliënten meer aannemen.

De Zorgverzekeraars geven u de volgende boodschap: wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Laatste update: 30 september 2019

Privacy Policy | Contact | Disclaimer | Peters Psychotherapie Copyright 2019
Created by LR Internet