Wij leveren de juiste hulp..

Zo kort als het kan, zo lang als het moet!

Elke cliënt is uniek en heeft zijn eigen unieke klachtenbeeld. In de behandeling zijn wij erop gericht zoveel mogelijk aan te sluiten bij de cliënt en zijn of haar problematiek. Door zoveel mogelijk aan te sluiten voorkomen we dat een behandeling te kort (te weinig omvattend) of te lang (te veel omvattend) is. Onze therapeuten zijn op de hoogte van de protocollaire behandeling van tal van stoornissen. Wij bepalen op basis van diagnostiek welke onderdelen van welke protocollen zinvol zijn, dit bespoedigt de behandeling.

Onze praktijk kenmerkt zich door een nuchtere werkwijze waarbij wij samen met u zoeken hoe de problemen in elkaar zitten. In onderling overleg worden concrete doelen gesteld waarna wij op basis van onze kennis een concreet therapieplan aan u voorstellen. Wij vinden het belangrijk dat u zelf leert hoe u weer grip kunt krijgen op uw klachten.

Aanmelden als cliënt

Via dit aanmeldformulier kunt u zich registreren als nieuwe cliënt.

Wachttijden

Onze wachttijd bedraagt momenteel:

Intake BGGZ: 0 - 4 weken. De behandeling start aansluitend.

Intake SGGZ: 4 - 5 maanden. De behandeling start aansluitend.

Wij hanteren geen wachttijd tussen Intake en Behandeling; de behandeling begint bij ons aansluitend aan de intake. Wij hebben namelijk ervaren dat cliënten juist deze wachttijd tussen intake en behandeling heel vervelend vinden. Dit betekent dat u in drukke tijden soms wat langer op de wachtlijst staat voor een intake, maar dat de behandeling daarna vloeiend door kan lopen.

Voor CZ, Menzis en VGZ Specialistische zorg (SGGZ) kunnen wij helaas geen cliënten meer aannemen.

De Zorgverzekeraars geven u de volgende boodschap: Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars zijn overeengekomen ( de treeknormen).

Laatste update: 30 september 2019

Nieuwsbrief?

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!

Uw naam
E-mailadres

Contact

Voor al uw vragen of voor direct contact.
Weezenhof 61-32
6536 AL Nijmegen

Tel. 024-3446211
info@pptherapie.nl
Wij zijn open van maandag t/m
donderdag van 08.30 uur tot 17.30 uur.

In 2018 gaven 79 cliënten
ons gemiddeld een 8,5 op de klant-tevredenheids
vragenlijst CQi

Privacy Policy | Contact | Disclaimer | Peters Psychotherapie Copyright 2019
Created by LR Internet